Početna  >  Blog

> Zašto odabrati interaktivne ekrane?

Zašto odabrati interaktivne ekrane?

Osnovne prednosti interaktivnih ekrana

Poboljšana suradnja

Interaktivni ravni paneli omogućuju suradnju putem značajki kao što su tehnologija zaslona osjetljivog na dodir, multimedijski alati i interaktivne bijele ploče. To može poboljšati grupni angažman i suradnju u obrazovnom i poslovnom okruženju.

Poboljšana produktivnost

Interaktivni ravni paneli mogu pomoći u povećanju produktivnosti omogućavanjem jednostavnog pristupa digitalnim resursima, automatiziranjem zadataka u učionici i stvaranjem igranog iskustva učenja.

Vizualno učenje

Interaktivne ravne ploče nude visokokvalitetne vizualne elemente koji mogu pomoći vizualnim učenicima da bolje razumiju i uključe se u složene koncepte.

Izdržljiv i dugotrajan

Interaktivni ravni paneli dizajnirani su da budu dugotrajni i izdržljivi za korištenje u okruženjima s velikim prometom kao što su učionice i radna mjesta. Oni su u stanju izdržati svakodnevno habanje, što ih čini vrijednom investicijom.

Višenamjenski

Interaktivni ravni paneli su svestrani i mogu se koristiti za razne zadatke, uključujući prezentacije, digitalne natpise, interaktivne bijele ploče i video konferencije. To može pomoći u uštedi vremena i resursa jer imate jedan uređaj koji obavlja više funkcija.

Optimizirani kutovi gledanja

Većina interaktivnih ravnih ploča dolazi s optimiziranim kutovima gledanja, što može poboljšati vidljivost i čitljivost za sve učenike.

Napredna sigurnosna zaštita

EDLA certificirani interaktivni ravni paneli nude naprednu sigurnosnu zaštitu, osiguravajući da osjetljive informacije ostanu zaštićene.

Emitiranje zaslona

Jednostavno podijelite sadržaj interaktivnog zaslona s više od 30 uređaja na mreži pomoću softvera ScreenShare Pro.

Glavne značajke interaktivnih ekrana

Kvaliteta zaslona

Mnogi interaktivni ravni paneli imaju visokokvalitetne zaslone, a neki modeli nude 4K rezoluciju i jasne slike čak i u jarko osvijetljenim okruženjima.

Mogućnost dodira

Interaktivni ravni paneli uključuju mogućnost dodira, omogućujući korisnicima interakciju sa zaslonom na različite načine, uključujući crtanje, pisanje i bilješke.

Kompatibilni operativni sustavi

Interaktivni ravni paneli kompatibilni su s nizom operativnih sustava, uključujući Windows, Mac i Android.

Ugrađeni softver i aplikacije

Mnogi interaktivni ravni paneli dolaze s ugrađenim softverom i aplikacijama koje nude razne značajke, kao što su virtualna bijela ploča, alati za suradnju i zrcaljenje zaslona.

Povezivost

Interaktivni ravni paneli nude niz mogućnosti povezivanja, omogućujući korisnicima povezivanje s različitim uređajima i platformama, uključujući pametne telefone, prijenosna računala i sustave za video konferencije.

V7 / ALFABIT

ALFABIT vam ponosno predstavlja premium brend V7. Interaktivni ekrani V7 omogućuju učenicima učenje i sudjelovanje na moderan, suradnički način oslobađajući škole i nastavnike od ograničenja zastarjele i fragmentirane tehnologije. Vi odlučite što vam je najpotrebnije, a mi ćemo vam rado pomoći.

V7 86 inčni interaktivni ravni panel s integriranim Android 11 sustavom

Zanimaju vas interaktivni ekrani?

Zanima vas demonstracija i isprobavanje ekrana? – Nema problema, ostavite nam svoje podatke i kratku poruku što vas zanima, a mi se javljamo u najkraćem mogućem roku. U međuvremenu pogledajte ponudu V7 interaktivnih ekrana ovdje.

Kontakt forma:

Napredujmo uz ALFABIT tehnologiju!

Logo Alfabit

Prijavi se na newsletter i ostvari 15% popusta na PRVU narudžbu