Solarni balkonski set Zendure SolarFlow – Smart PV Hub + Baterije 3840Wh

Predstavljamo Zendure SolarFlow, solarni balkonski set s 3 baterije koji iskorištava snagu sunca kako bi vam pomogao uštedjeti više električne energije.
-22%

Solarni balkonski set Zendure SolarFlow – Smart PV Hub + Baterije 3840Wh

Predstavljamo Zendure SolarFlow, solarni balkonski set s 3 baterije koji iskorištava snagu sunca kako bi vam pomogao uštedjeti više električne energije.

Snižena cijena

2.799,00 
Najniža cijena 30 dana prije sniženja: 2199
  • 10-godišnje jamstvo
  • IP65 vodootporan
  • Dvostruki MPPT 800 W ulaz
  • Univerzalna prilagodljivost MC4
  • Sigurno i jednostavno za korištenje
  • Kontrola AIoT aplikacije
  • Besplatna dostava

Pogledajte povezane proizvode

Predlažemo Vam dodatne proizvode koji mogu biti nadopuna ili mogu biti bolja zamjena za postojeći proizvod.

Solarni balkonski set Zendure SolarFlow – Smart PV Hub + Baterija 3840Wh

KAKO DJELUJE SOLARFLOW?

Dan

Tijekom dana, energija generirana iz solarnih panela teče kroz PV Hub i bit će pretvorena u izmjeničnu struju pomoću mikroinvertera za pokretanje vaših kućanskih aparata. Sav višak energije inteligentno se pohranjuje* u baterije za korištenje noću, što vam omogućuje uštedu do 32% na godišnjim računima za struju. *Inteligentna kontrola protoka osigurava učinkovito pohranjivanje dnevnog viška energije, a PV Hub (s podesivim rasponom od 100W do 1200W) dovodi zadanih 600W do mikroinvertera, u potpunosti zadovoljavajući potražnju za električnom energijom tijekom vršnih sati.

Noć

Noću, višak energije pohranjen u baterijama (proširivo do 3840 Wh s 4 baterije) nastavlja napajati većinu vaših kućanskih uređaja: od kućanskih predmeta visoke snage poput klima uređaja, hladnjaka do uređaja niske snage poput Wi-Fi usmjerivača, svjetla, prijenosna računala i više.

Uštedite na godišnjem računu za struju do 438 €

lazy

Elektrana na balkonu u prosjeku proizvodi oko 3 kWh električne energije dnevno, a prosječno kućanstvo u Njemačkoj troši oko 3500 kWh godišnje, što može uštedjeti 438 € godišnje (0,4 € po kWh) – to odgovara otprilike trećini (32% ) godišnjeg računa za električnu energiju.

(Izvor: https://ertragsrechner.de; https://www.bundesregierung.de)

Kompatibilan s 99% svih balkonskih elektrana

S univerzalnim dizajnom crijeva MC4, balkonska elektrana SolarFlow sa spremnikom može biti kompatibilna s 99% solarnih panela i mikroinvertera uključujući popularne marke kao što su Hoymiles, DEYE. Ova besprijekorna integracija štedi vam vrijeme i novac na promjenama strujnog kruga koji ne samo da se glatko spajaju u svim smjerovima sa solarnim pločama. već su također prikladni za mikroinvertere.

10 godina jamstva na LifePO4 baterije

SolarFlow, balkonska elektrana sa spremištem, dizajnirana je za iznimne performanse i izdržljivost. Naša napredna tehnologija i visokokvalitetni materijali osiguravaju da se možete pouzdati u SolarFlow godinama koje dolaze. A uz dodatno 10-godišnje jamstvo i profesionalnu korisničku podršku, možete biti mirni znajući da smo tu za vas.

Vodootporna zaštita IP65

Kao i uvijek, ostanite zaštićeni. Sigurnost nam je uvijek na prvom mjestu. SolarFlow, balkonska elektrana sa spremištem, opremljena je posebno robusnom metalnom površinom i vodonepropušnošću IP65, koja nudi potpunu zaštitu od prašine i vode. Može zadržati idealno životno okruženje iznutra.

Jednostavna samoinstalacija

SolarFlow se lako samostalno instalira sa samo jednom utičnicom, što ga čini jednostavnim za postavljanje i premještanje. Osim toga, balkonska elektrana sa spremištem podržava do 4 baterijska modula povezana s vašim energetskim potrebama. Možete ga instalirati sami i izbjeći dodatne naknade za instalaciju. Sve navedeno rezultira brzom, besplatnom i jednostavnom instalacijom, što je od vitalnog značenja za brojne stambene jedinice. 

Još uvijek se može puniti na najnižih -20 ℃

AB2000 je opremljen unutarnjim samozagrijavajućim filmom koji može koristiti sunčevu energiju i održavati funkciju punjenja čak i na temperaturama nižim od -20 ℃.

Univerzalna prilagodljivost MC4

Section 10feature image

Neusporediva univerzalna kompatibilnost s MC4 konektorima omogućuje vam korištenje gotovo većine solarnih panela i mikroinvertera na tržištu, bez obzira na vaš postojeći sustav ili novi DIY komplet. SolarFlow je idealan za hobby i profesionalne korisnike koji jednostavno žele sami instalirati svoje solarne sustave/balkonske elektrane sa spremnikom.

Jednostavan za postavljanje i premještanje

Section 11feature image

Plug and play bez napora. Jedan kabel čini sve – spajanje, punjenje, rastavljanje i premještanje u nekoliko sekundi bez nereda ili dodatnih troškova. S do 4 baterije koje se mogu proširiti (3840 Wh), SolarFlow je optimalno energetsko rješenje za obitelji, male poslovne projekte i više, savršena elektrana na balkonu sa pohranom.

Siguran i praktičan za korištenje na balkonu

Section 12 feature image

Robustan, vodootporan, potpuno metalni IP65 dizajn podnosi čak i najteže vremenske uvjete, a zahvaljujući 10-godišnjem jamstvu baterije možete koristiti SolarFlow dulje. U kombinaciji s inteligentnim BMS-om (sustav upravljanja baterijama), balkonska elektrana sa spremnikom osigurava uravnotežene cikluse punjenja i optimalnu disipaciju topline, te kao i uvijek nudi neusporedivu učinkovitost i dugovječnost bez sigurnosnih rizika.

Zendure APP

Untitled design mob energy2store prijenosni punjac baterija plaza planinarenje boravak u prirodi

Jednostavno pratite svoju potrošnju električne energije, status svake komponente i upravljajte svojom SolarFlow balkonskom elektranom s pohranom pomoću intuitivne Zendure AIoT aplikacije. Punite i ponovno punite samo jednim dodirom – sve što trebate je na dohvat ruke.

Težina

50,70 kg

Dimenzije

36,3 × 24,6 × 6,4 cm

Proizvođač

Zendure

Snaga

1200W

Kapacitet

960Wh x 4 = 3840 Wh (maksimalno uz 4 baterije)

Ciklus baterije

3000+ (100%)

Brzina punjenja

Ne

Ulazi

Dvostruki MPPT s 400W * 2 Solar

Izlazi

Maksimalno 1200W prema mikroinverteru

Wi-Fi

Da

Bluetooth

Da

UPS funkcija

Ne

Jamstvo

10 godina (na LiFePO4 bateriju)

Pametni PVHub
1 energy2store prijenosni punjac baterija plaza planinarenje boravak u prirodi
4x Pomoćna baterija AB1000
2 energy2store prijenosni punjac baterija plaza planinarenje boravak u prirodi
4x kabel za bateriju (1,5m)
3 energy2store prijenosni punjac baterija plaza planinarenje boravak u prirodi
1 * antena
4 energy2store prijenosni punjac baterija plaza planinarenje boravak u prirodi
2 x kabela mikro invertera (0,6 m)
5 energy2store prijenosni punjac baterija plaza planinarenje boravak u prirodi
4 x solarni kabel (3,0 m)
6 energy2store prijenosni punjac baterija plaza planinarenje boravak u prirodi
Poklon: 2 * MC4 konektor 1-na-2
+2* produžni kabel 0,6m
7 energy2store prijenosni punjac baterija plaza planinarenje boravak u prirodi
Korisnički priručnik + jamstveni list
8 energy2store prijenosni punjac baterija plaza planinarenje boravak u prirodi
Logo Alfabit

Prijavi se na newsletter i ostvari 15% popusta na PRVU narudžbu