EcoFlow Super Ravni Kabel

EcoFlow Super Ravni Kabel

Cijena

19,00 

Super Flat Kabel tvrtke EcoFlow je inovativno rješenje za prijenos energije. Ovaj kabel impresionira svojim ultra tankim dizajnom, što ga čini izuzetno fleksibilnim i praktičnim za upotrebu. Bez obzira trebate li napajanje za kućanske aparate, elektroniku ili outdoor aktivnosti, Super Flat Kabel je savršen izbor. Bilo da ste kod kuće ili u pokretu, EcoFlow Super Flat Kabel je pouzdan izbor koji će vam olakšati svakodnevno korištenje električnih uređaja.
Osnovna primjena EcoFlow Super Flat kabla je ta da ima jedan kraj spojen na EcoFlow BKW-Solar kabel koji se povezuje s PowerStream Microinverterom, dok se drugi kraj povezuje na solarne panele ili EcoFlow Solar Extension kabel.

Kratke napomene
Osmislili smo ovaj Super Flat kabel da ukloni sve prepreke i omogući jednostavnu instalaciju. Pomoću ovog kabela spojite solarne panele na mikroinverter unutar vašeg doma bez bušenja kroz zid. Dovoljno je provući kabel kroz otvore u vratima ili prozorima.

Pogledajte povezane proizvode

Predlažemo Vam dodatne proizvode koji mogu biti nadopuna ili mogu biti bolja zamjena za postojeći proizvod.

EcoFlow Super Ravni Kabel

EcoFlow Super Flat Cable odnosno super ravni kabel je visokokvalitetni kabel namijenjen povezivanju solarnih panela s mikroinverterom. Ovaj svojevrsni produžetak omogućuje korisnicima jednostavno i sigurno spajanje mikroinvertera i solarnih panela kroz otvore ispod prozora i vrata.

Kabel je specifično dizajniran kako bi mogao maksimalno prijanjati uz prozorsko okno. Sa svojim precizno izrađenim priključcima, osigurava sigurno i stabilno povezivanje bez gubitka energije ili nepotrebnih prekida.

Jedna od ključnih prednosti EcoFlow Super Flat Cable kabla je njegova visoka kvaliteta izrade. Kabel je izrađen od izdržljivih materijala koji su otporni na habanje, savijanje i vanjske utjecaje. To osigurava dugotrajnost i pouzdanost kabela tijekom upotrebe.

Karakteristike proizvoda i branda

Pakiranje EcoFlow Super Flat kabla je pažljivo dizajnirano kako bi osiguralo zaštitu kabela tijekom transporta i skladištenja. Robusno pakiranje osigurava da kabel stigne do korisnika u besprijekornom stanju i spremnom za upotrebu.

EcoFlow je prepoznat kao vodeći brand u industriji prijenosnih energetskih rješenja. Brand je poznat po svojoj stručnosti, inovacijama i predanosti održivosti. Njihovi proizvodi postavljaju visoke standarde kvalitete, učinkovitosti i pouzdanosti.

Kroz svoj široki raspon proizvoda, EcoFlow se ističe kao brand koji pruža napredna rješenja za napajanje u različitim situacijama. EcoFlow generatori energije i pripadajući dodaci korisnicima omogućuju neovisnost o tradicionalnom napajanju i fleksibilnost korištenja energije iz obnovljivih izvora.

Brand EcoFlow također ima snažnu predanost održivosti i zaštiti okoliša. Svi njihovi proizvodi se razvijaju s naglaskom na energetsku učinkovitost, smanjenje emisija i korištenje obnovljivih izvora energije. EcoFlow teži ostvarivanju pozitivnih utjecaja na okoliš i promicanju održivih praksi u industriji.

Ecoflow kablovi

EcoFlow Super Flat Cable je još jedan primjer visokokvalitetnog proizvoda koji EcoFlow nudi svojim korisnicima. Pouzdanost, praktičnost i sigurnost su ključne karakteristike ovog kabla, koji omogućuje korisnicima da iskoriste maksimalni potencijal svog EcoFlow sustava i osiguraju neometano napajanje svojih uređaja.

Uz EcoFlow Super Flat kabel, korisnici mogu biti sigurni da imaju pouzdano i sigurno povezivanje između više solarnih panela. Kabel pruža jednostavan način za napajanje i iskorištavanje energije iz obnovljivih izvora, čime doprinosi održivom i ekološki prihvatljivom načinu života.

Za sve korisnike koji traže visokokvalitetno rješenje za povezivanje solarnih panela s mikroinverterom kroz prozore ili vrata, EcoFlow Super Flat Cable predstavlja pouzdano rješenje koje pruža stabilnost, sigurnost i učinkovitost.

Svi naši Ecoflow kablovi osiguravaju siguran i stabilan prijenos energije, omogućujući korisnicima da maksimalno iskoriste potencijal svog sustava. Kablovi dolaze s visokokvalitetnom izradom i pouzdanim performansama koje karakteriziraju EcoFlow proizvode. Ovi kablovi su jednostavni za korištenje i pružaju stabilan prijenos energije bez gubitka ili prekida.

Korisnici mogu biti sigurni u kvalitetu, performanse i podršku koju dobivaju uz ove kabele, što im omogućuje da iskoriste svoje EcoFlow sustave u potpunosti i osiguraju stabilno napajanje za svoje uređaje.

Težina

0,5 kg

Dimenzije

50 cm

Proizvođač

EcoFlow

Snaga

Ne

Kapacitet

Ne

Ciklus baterije

Ne

Brzina punjenja

Ne

Ulazi

1x MC4 ulaz

Izlazi

1x MC4 izlaz

Wi-Fi

Ne

Bluetooth

Ne

UPS funkcija

Ne

Jamstvo

12 mjeseci

Pakiranje
0,5 m EcoFlow Super Flat kabel × 1 par

Logo Alfabit

Prijavi se na newsletter i ostvari 15% popusta na PRVU narudžbu