EcoFlow Car Charge XT60 Cable

EcoFlow Car Charge XT60 Cable

Cijena

46,32 

EcoFlow Car Charge XT60 Cable je visokokvalitetan kabel namijenjen za punjenje EcoFlow generatora energije putem automobila. Ovaj praktičan dodatak omogućuje korisnicima da brzo i jednostavno napajaju svoje EcoFlow generatore tijekom putovanja ili u hitnim situacijama.

EcoFlow Car Charge XT60 Cable je samo jedan primjer vrhunske tehnologije i predanosti održivosti koju EcoFlow brand donosi na tržište. Njihov cjelovit pristup energiji omogućuje korisnicima da budu fleksibilni, pouzdani i ekološki svjesni u svakodnevnim aktivnostima.

EcoFlow Car Charge XT60 Cable je samo jedan od mnogih visokokvalitetnih proizvoda koje brand nudi. Njihov široki asortiman obuhvaća razne prijenosne generatore energije, solarne panele i dodatnu opremu. Brand se ističe po svojoj strastvenoj podršci korisnicima, pružajući vrhunsku korisničku podršku i jamstvo kvalitete.
EcoFlow brand također aktivno sudjeluje u društveno-odgovornim inicijativama. Posvećeni su pružanju električne energije zajednicama koje su pogođene prirodnim katastrofama ili nemaju pristup stabilnom napajanju. Brand se također zalaže za edukaciju o održivosti i promicanje svijesti o korištenju obnovljivih izvora energije.

Uz to, EcoFlow ima snažnu globalnu prisutnost i distribucijsku mrežu koja omogućuje korisnicima da lako pristupe njihovim proizvodima i uslugama diljem svijeta. Njihova predanost kvaliteti, održivosti i korisničkom iskustvu čini EcoFlow brandom kojem se korisnici mogu pouzdati pri odabiru prijenosnih energetskih rješenja.

Pogledajte povezane proizvode

Predlažemo Vam dodatne proizvode koji mogu biti nadopuna ili mogu biti bolja zamjena za postojeći proizvod.

EcoFlow Car Charge XT60 Cable

EcoFlow Car Charge XT60 kabel je izdržljiv i praktičan kabel za punjenje baterije iz vašeg vozila. Ovaj kabel vam omogućuje da spojite EcoFlow RIVER seriju baterija s 12V priključkom na utičnicu vašeg vozila i napunite bateriju dok ste na putu. Kabel ima XT60 priključak za lako i sigurno spajanje na bateriju, dok je drugi kraj opremljen standardnim priključkom za utičnicu u vašem automobilu. Ovaj kabel je izrađen od kvalitetnih materijala i ima duljinu od 1,5 metara, što vam daje dovoljno prostora za punjenje baterije čak i ako se nalazite na stražnjem sjedalu vašeg vozila. EcoFlow Car Charge XT60 kabel je izdržljiv, siguran za korištenje i jednostavan za upotrebu, što ga čini odličnim dodatkom za sve vlasnike EcoFlow RIVER serije baterija koji često putuju automobilom.

EcoFlow Car Charge XT60 Cable je visokokvalitetan kabel namijenjen za punjenje EcoFlow generatora energije putem automobila. Ovaj praktičan dodatak omogućuje korisnicima da brzo i jednostavno napajaju svoje EcoFlow generatore tijekom putovanja ili u hitnim situacijama.

Kabel je izrađen od izdržljivih materijala kako bi osigurao dugotrajnost i pouzdanost. S dugom duljinom odgovarajuće veličine, pruža korisnicima fleksibilnost u smislu postavljanja i korištenja. Kabel je kompatibilan s različitim modelima EcoFlow generatora, osiguravajući univerzalnu upotrebu za korisnike.

EcoFlow Car Charge XT60 Cable dolazi u atraktivnom i praktičnom pakiranju koje je dizajnirano kako bi korisnicima omogućilo jednostavno i sigurno čuvanje kabela. Pakiranje je čvrsto i otporno na oštećenja, pružajući zaštitu kabelu tijekom transporta. Jasne oznake i informacije na pakiranju olakšavaju korisnicima identifikaciju proizvoda i pravilno korištenje.

EcoFlow je cijenjeni brand u području prijenosnih energetskih rješenja. Fokusiran na održivost i inovaciju, EcoFlow je posvećen pružanju pouzdanih i ekološki prihvatljivih proizvoda korisnicima diljem svijeta. Brand se ističe visokokvalitetnim proizvodima koji pružaju snažno i pouzdano napajanje za vanjske aktivnosti, putovanja, kampiranje i hitne situacije.

EcoFlow je poznat po svojoj tehnološkoj stručnosti i korisničkom iskustvu. Njihovi proizvodi su ergonomski oblikovani, jednostavni za korištenje i opremljeni naprednim značajkama kao što su brzo punjenje, pametno upravljanje energijom i integracija s mobilnim aplikacijama.

Brand je također poznat po svojoj predanosti održivosti i zaštiti okoliša. EcoFlow proizvodi su dizajnirani s naglaskom na upotrebu obnovljivih izvora energije i smanjenje emisija stakleničkih plinova. Također, brand poduzima korake kako bi osigurao da njihovi proizvodi budu energetski učinkoviti i ekološki prihvatljivi tijekom cijelog životnog ciklusa.

EcoFlow Car Charge XT60 Cable odražava visoku kvalitetu, praktičnost i pouzdanost koje se povezuju s EcoFlow brandom. Ovaj kabel omogućuje korisnicima da svoj EcoFlow generator napajaju putem automobila na jednostavan i siguran način, pružajući im fleksibilnost i neovisnost u svakodnevnim situacijama.

Težina

0,5 kg

Dimenzije

150 cm

Proizvođač

EcoFlow

Snaga

Ne

Kapacitet

Ne

Ciklus baterije

Ne

Brzina punjenja

Ne

Ulazi

1x utičnica za cigarete za automobil

Izlazi

XT60 konektor

Wi-Fi

Ne

Bluetooth

Ne

UPS funkcija

Ne

Jamstvo

12 mjeseci

Logo Alfabit

Prijavi se na newsletter i ostvari 15% popusta na PRVU narudžbu