EcoFlow BKW-AC Cable (5m)

EcoFlow BKW-AC Cable (5m)

Cijena

39,00 

EcoFlow BKW-AC kabel služi za povezivanje PowerStream Microinvertera s električnom mrežom. AC kabel dolazi u 2 opcije duljine: 3 metra i 5 metara.

Kratke karakteristike kabla EcoFlow BKW-AC Cable (5m):

Vrsta kabela: AC kabel za punjenje
Duljina kabla:
– 5 metara
Povezivanje: Mikroinverter na električnu mrežu (u kući, stanu, vikendici ili na bilo koji kompatibilni baterijski generator iz naše serije)

Pogledajte povezane proizvode

Predlažemo Vam dodatne proizvode koji mogu biti nadopuna ili mogu biti bolja zamjena za postojeći proizvod.

EcoFlow BKW-AC Cable (5m)

EcoFlow BKW AC kabel je visokokvalitetni kabel namijenjen povezivanju  mikroinvertera na električnu mrežu u kući ili stanu. Ovaj pouzdani dodatak omogućuje korisnicima jednostavno i sigurno napajanje svojih mikroinvertera putem električne mreže.

Kabel je specifično dizajniran kako bi pružio optimalnu kompatibilnost. Sa svojim precizno izrađenim priključcima, osigurava sigurno i stabilno povezivanje bez gubitka energije ili nepotrebnih prekida.

Jedna od ključnih prednosti EcoFlow BKW AC kabla je njegova visoka kvaliteta izrade. Kabel je izrađen od izdržljivih materijala koji su otporni na habanje, savijanje i vanjske utjecaje. To osigurava dugotrajnost i pouzdanost kabela tijekom upotrebe.

Karakteristike proizvoda i branda

Pakiranje EcoFlow BKW AC kabla je pažljivo dizajnirano kako bi osiguralo zaštitu kabela tijekom transporta i skladištenja. Robusno pakiranje osigurava da kabel stigne do korisnika u besprijekornom stanju i spremnom za upotrebu.

EcoFlow je prepoznat kao vodeći brand u industriji prijenosnih energetskih rješenja. Brand je poznat po svojoj stručnosti, inovacijama i predanosti održivosti. Njihovi proizvodi postavljaju visoke standarde kvalitete, učinkovitosti i pouzdanosti.

Kroz svoj široki raspon proizvoda, EcoFlow se ističe kao brand koji pruža napredna rješenja za napajanje u različitim situacijama. EcoFlow generatori energije i pripadajući dodaci korisnicima omogućuju neovisnost o tradicionalnom napajanju i fleksibilnost korištenja energije iz obnovljivih izvora.

Brand EcoFlow također ima snažnu predanost održivosti i zaštiti okoliša. Svi njihovi proizvodi se razvijaju s naglaskom na energetsku učinkovitost, smanjenje emisija i korištenje obnovljivih izvora energije. EcoFlow teži ostvarivanju pozitivnih utjecaja na okoliš i promicanju održivih praksi u industriji.

Ecoflow BKW kablovi

EcoFlow BKW AC kabel je još jedan primjer visokokvalitetnog proizvoda koji EcoFlow nudi svojim korisnicima. Pouzdanost, praktičnost i sigurnost su ključne karakteristike ovog kabla, koji omogućuje korisnicima da iskoriste maksimalni potencijal svog EcoFlow sustava i osiguraju neometano napajanje svojih uređaja.

Uz EcoFlow BKW AC kabel, korisnici mogu biti sigurni da imaju pouzdano i sigurno povezivanje između mikroinvertera i električne mreže u kući ili stanu. Kabel pruža jednostavan način za napajanje i iskorištavanje energije i iz obnovljivih izvora, čime doprinosi održivom i ekološki prihvatljivom načinu života.

Za sve korisnike koji traže visokokvalitetno rješenje za povezivanje mikroinvertera i EcoFlow generatora, EcoFlow BKW AC kabel predstavlja pouzdano rješenje koje pruža stabilnost, sigurnost i učinkovitost.

EcoFlow nudi dužu i kraću opciju kabla, od 5 metara i od 3 metra. Oba kabla su  namijenjena za povezivanje mikroinvertera na električnu mrežu.
Ovi kablovi osiguravaju siguran i stabilan prijenos energije, omogućujući korisnicima da maksimalno iskoriste potencijal svog sustava.

Oba kabela dolaze s visokokvalitetnom izradom i pouzdanim performansama koje karakteriziraju EcoFlow proizvode. Ovi kablovi su jednostavni za korištenje i pružaju stabilan prijenos energije bez gubitka ili prekida.

Korisnici mogu biti sigurni u kvalitetu, performanse i podršku koju dobivaju uz ove kabele, što im omogućuje da iskoriste svoje EcoFlow sustave u potpunosti i osiguraju stabilno napajanje za svoje uređaje.

Težina

0,5 kg

Dimenzije

500 cm

Proizvođač

EcoFlow

Snaga

Ne

Kapacitet

Ne

Ciklus baterije

Ne

Brzina punjenja

Ne

Ulazi

1x AC ulaz

Izlazi

1x XT150 izlaz

Wi-Fi

Ne

Bluetooth

Ne

UPS funkcija

Ne

Jamstvo

12 mjeseci

Logo Alfabit

Prijavi se na newsletter i ostvari 15% popusta na PRVU narudžbu