O1OPP081

Our Pure Planet USB-C TO LIGHTNING CABLE, 1.2M/4FT

O1OPP081

Our Pure Planet USB-C TO LIGHTNING CABLE, 1.2M/4FT

Cijena

21,99 

5 na zalihi

USB-C na Lightning kabel 1,2 m/4 stope super je brzi Lightning kabel koji vam omogućuje da to učinite u manje vremena – tako da možete skratiti čekanje i nastaviti sa svojim danom. Ovaj izdržljivi gromobranski kabel ima Apple MFI certifikat, laserski zavaren za dodatnu čvrstoću i testiran na savijanje 20 000 puta za potpuni mir. Osim toga ima uz 2-godišnje jamstvo!

Svi naši proizvodi su:

  • 200% regenerativni plastični
  • 100% ugljično neutralni
  • i koriste 100% održivu ambalažu (FSC certifikat)

Pogledajte povezane proizvode

Predlažemo Vam dodatne proizvode koji mogu biti nadopuna ili mogu biti bolja zamjena za postojeći proizvod.

Bilo da punite svoje uređaje ili sinkronizirate podatke, brzi USB-C na Lightning kabel 1,2 m/4 stope super je brzi Lightning kabel koji vam omogućuje da to učinite u manje vremena – tako da možete skratiti čekanje i nastaviti sa svojim danom.

Ovaj izdržljivi gromobranski kabel ima Apple MFI certifikat, laserski zavaren za dodatnu čvrstoću i testiran na savijanje 20 000 puta za potpuni mir. Osim toga, uz 2-godišnje jamstvo, možete puniti i sinkronizirati iznova i iznova bez brige.

USB-C na Lightning kabel dugačak je 1,2 m/4 stope kako bi vam pružio dovoljno prostora između uređaja i izvora, za praktično brzo punjenje i brz prijenos podataka.

A kada punite i sinkronizirate s USB-C na Lightning kabelom od 1,2 m/4 stope, smanjujete svoj utjecaj na planet. Svi naši proizvodi su 200% regenerativni plastični, 100% ugljično neutralni i koriste 100% održivu ambalažu (FSC certifikat).

Logo Alfabit

Prijavi se na newsletter i ostvari 15% popusta na PRVU narudžbu