O1OPP008

Our Pure Planet USB-A TO LIGHTNING CABLE, 1.2M/4FT

O1OPP008

Our Pure Planet USB-A TO LIGHTNING CABLE, 1.2M/4FT

Cijena

18,99 

3 na zalihi

USB-A na Lightning kabel od 1,2 m dužine omogućuje brzo punjenje vaših uređaja i prijenos velikih količina podataka, tako da ih možete ponovno napuniti i sinkronizirati u kraćem vremenu. Ovaj izdržljivi gromobranski kabel laserski je zavaren radi čvrstoće i testiran na savijanje 20 000 puta! Osim toga, Apple MFI certificiran i 2-godišnje jamstvo znači dodatnu bezbrižnost.

Svi naši proizvodi su:

  • 200% regenerativni plastični
  • 100% ugljično neutralni
  • i koriste 100% održivu ambalažu (FSC certifikat)

Pogledajte povezane proizvode

Predlažemo Vam dodatne proizvode koji mogu biti nadopuna ili mogu biti bolja zamjena za postojeći proizvod.

Punite i sinkronizirajte brzinom koja vam je potrebna. USB-A na Lightning kabel omogućuje brzo punjenje vaših uređaja i prijenos velikih količina podataka, tako da ih možete ponovno napuniti i sinkronizirati u kraćem vremenu.

Ovaj izdržljivi gromobranski kabel laserski je zavaren radi čvrstoće i testiran na savijanje 20 000 puta za otporan kabel koji vam daje dugovječnost koja vam je potrebna. Osim toga, Apple MFI certificiran i 2-godišnje jamstvo znači dodatnu bezbrižnost.

Uz duljinu od 1,2 m/4 stope, USB-A na Lightning kabel daje vam puno prostora između uređaja i izvora napajanja, za praktičan način punjenja i sinkronizacije podataka.

A odabirom Lightning kabela iz Our Pure Planeta, odabirete ekološki prihvatljiv način punjenja i sinkronizacije. Svi naši proizvodi su 200% regenerativni plastični, 100% ugljično neutralni i koriste 100% održivu ambalažu (FSC certifikat).

Logo Alfabit

Prijavi se na newsletter i ostvari 15% popusta na PRVU narudžbu