O1OPP083

Our Pure Planet USB-C TO USB-C CABLE, 1.2M/4FT

O1OPP083

Our Pure Planet USB-C TO USB-C CABLE, 1.2M/4FT

Cijena

20,99 

4 na zalihi

USB-C na USB-C kabel od 1,2 m/4 stope je superbrzi kabel za punjenje i sinkronizaciju koji vam daje brzinu koja vam je potrebna, bilo da punite svoj uređaj ili sinkronizirate podatke. S jamstvom od 20.000 testova savijanja i laserski zavarenim spojevima za dodatnu čvrstoću. Dolazi i s dvogodišnjim jamstvom kako biste bili bezbrižni.

Svi naši proizvodi su:

  • 200% regenerativni plastični
  • 100% ugljično neutralni
  • i koriste 100% održivu ambalažu (FSC certifikat)

Pogledajte povezane proizvode

Predlažemo Vam dodatne proizvode koji mogu biti nadopuna ili mogu biti bolja zamjena za postojeći proizvod.

Punite brže i brzo i jednostavno prenesite podatke. USB-C na USB-C kabel od 1,2 m/4 stope je superbrzi kabel za punjenje i sinkronizaciju koji vam daje brzinu koja vam je potrebna, bilo da punite svoj uređaj ili sinkronizirate podatke.

S jamstvom od 20.000 testova savijanja i laserski zavarenim spojevima za dodatnu čvrstoću. Štoviše, ovaj izdržljivi kabel za punjenje i sinkronizaciju dolazi s dvogodišnjim jamstvom kako biste bili bezbrižni.

Uz duljinu od 1,2 m/4 stope, USB-C na USB-C kabel od 1,2 m/4 stope daje vam dovoljno prostora za jednostavno povezivanje uređaja, tako da možete uživati ​​u super brzim brzinama punjenja i praktičnom brzom prijenosu podataka.

A odabirom USB-C na USB-C kabela iz Our Pure Planeta, odabirete ekološki prihvatljiv način punjenja i sinkronizacije. Svi naši proizvodi su 200% regenerativni plastični, 100% ugljično neutralni i koriste 100% održivu ambalažu (FSC certifikat).