O1OPP102

Our Pure Planet USB-A TO USB-C CABLE, 1.2M/4FT

O1OPP102

Our Pure Planet USB-A TO USB-C CABLE, 1.2M/4FT

Cijena

13,99 

4 na zalihi

Brzo napunite svoje uređaje i prenesite podatke većom brzinom, s USB-A na USB-C kabelom. Ovaj USB-C ultrabrzi kabel za punjenje i sinkronizaciju,  od 1,2 m/4 stope povećava vašu brzinu. Ovaj pleteni kabel ekstra čvrstoće testiran je na savijanje 20 000 puta za izdržljivost na koju se možete osloniti. a dolazi i s 2-godišnjim jamstvom.

Svi naši proizvodi su:

  • 200% regenerativni plastični
  • 100% ugljično neutralni
  • i koriste 100% održivu ambalažu (FSC certifikat)

Pogledajte povezane proizvode

Predlažemo Vam dodatne proizvode koji mogu biti nadopuna ili mogu biti bolja zamjena za postojeći proizvod.

Brzo napunite svoje uređaje i prenesite podatke većom brzinom, s USB-A na USB-C kabelom. Ultrabrzi kabel za punjenje i sinkronizaciju, ovaj USB-C kabel od 1,2 m/4 stope povećava vašu brzinu.

Ovaj pleteni kabel ekstra čvrstoće testiran je na savijanje 20 000 puta za izdržljivost na koju se možete osloniti. Štoviše, USB-A na USB-C kabel dolazi s 2-godišnjim jamstvom za dodatni mir.

Uz duljinu od 1,2 m/4 stope, USB-A na USB-C kabel daje vam potreban prostor između uređaja i izvora, omogućujući vam da uživate u brzom punjenju i brzom prijenosu podataka s lakoćom.

A odabirom USB-A na USB-C kabela, činite ekološki prihvatljiv izbor. Svi naši proizvodi su 200% regenerativni plastični, 100% ugljično neutralni i koriste 100% održivu ambalažu (FSC certifikat).