8402-129

Jabra PanaCast Meet Anywhere

Jednostavni, plug-and-play videosastanci. Svaki put, svugdje.
jabra
8402-129

Jabra PanaCast Meet Anywhere

Jednostavni, plug-and-play videosastanci. Svaki put, svugdje.

Cijena

633,00 

Na zalihi (10)

Improvizirani intervjui. Povezivanje u zadnji čas. Neplanirani sastanci mogu iskrsnuti kada se najmanje nadate, stoga vam je potrebno prijenosno rješenje koje vam može pomoći da surađujete u trenu, gdje god se nalazili.

Paketi Jabra Meet Anywhere i Meet Anywhere+ imaju sve što vam je potrebno da svaki prostor pretvorite u mjesto susreta. Kompaktna putna torbica čuva inteligentni Jabra PanaCast i premium Speak 750 na jednom lako prenosivom mjestu, tako da možete uživati ​​u jednostavnoj plug-and-play komunikaciji kad god vam zatreba.

Dobijte više kilometraže od svojih sastanaka uz pakete Meet Anywhere.

Pogledajte povezane proizvode

Predlažemo Vam dodatne proizvode koji mogu biti nadopuna ili mogu biti bolja zamjena za postojeći proizvod.

Tehnika koja putuje.

Ponesite sobu za sastanke sa sobom.

Jabra PanaCast

Jabra PanaCast je inkluzivno plug-and-play rješenje za video konferencije dizajnirano za pružanje impresivne virtualne suradnje bilo gdje. Tri kamere od 13 megapiksela i spajanje video zapisa u stvarnom vremenu stvaraju panoramski 4K pogled od 180° na vaš prostor za sastanke, kako bi se osiguralo da se svi jasno vide bez obzira na to gdje se nalazite.

Jabra Speak 750

Jabra Speak 750 je kompaktni vrhunski spikerfon dizajniran za inkluzivnije razgovore. Kristalno jasna full duplex tehnologija osigurava da se obje strane poziva mogu čuti istovremeno, za besprijekorne sastanke na kojima su svi uključeni gdje god se povezivali.

Plug-and-Play

Kako se neprimjetno povezati.

Uštedite prostor u sobi uz Jabra PanaCast.

Omogućavanje bolje suradnje samo je početak. Moguće je ostvariti značajne financijske uštede zahvaljujući kameri od 180° jer je vaša nekretnina puno bolje iskorištena kada je moguće stol postaviti tik uz zid.

VIŠESTRUKO TALENTIRAN

Budite uvjereni da se vaš tim može povezati, bez obzira na opremu koju koriste. Jabra PanaCast i Speak 750 rade sa svim vodećim rješenjima za video i audio konferencije, a PanaCast je certificiran za Zoom Rooms i Microsoft Teams Rooms, kako bi svima pomogao u besprijekornoj komunikaciji. Svugdje, posvuda.

 

  • Jabra PanaCast
  • Jabra Speak 750
  • 1m USB-A to C cable
  • Premium Travel Case
Logo Alfabit

Prijavi se na newsletter i ostvari 15% popusta na PRVU narudžbu