JA8211-209

Jabra PanaCast 50 Remote, Sivi

Kontroler za Jabra PanaCast 50
jabra
JA8211-209

Jabra PanaCast 50 Remote, Sivi

Kontroler za Jabra PanaCast 50

Cijena

59,00 

Na zalihi (290)

Jabra PanaCast 50 Remote je intuitivni daljinski upravljač za jednostavno upravljanje u sobi. Pristupite unaprijed postavljenim postavkama i PTZ kontrolama, prilagodite glasnoću i više, a sve to bez napuštanja sjedala.

Pogledajte povezane proizvode

Predlažemo Vam dodatne proizvode koji mogu biti nadopuna ili mogu biti bolja zamjena za postojeći proizvod.

PanaCast 50 Remote uključuje daljinski upravljač, omogućujući korisnicima jednostavno upravljanje kamerom i njenim funkcijama bez potrebe za fizičkim pristupom. Ovaj sustav je savršen za različite vrste prostorija, od malih soba za sastanke do velikih konferencijskih dvorana, pružajući fleksibilnost i kvalitetu u svakom okruženju.

Jabra PanaCast 50 je napredno rješenje za video konferencije koje omogućuje vrhunsku kvalitetu virtualnih sastanaka. S Jabra PanaCast 50, doživjet ćete 180° panoramski prikaz koji pokriva cijelu prostoriju, čime svaki sudionik postaje ravnopravan sudionik. Ovaj sustav je idealan za moderne poslovne potrebe, pružajući jasnu i sveobuhvatnu video komunikaciju koja omogućuje veću interakciju i produktivnost.

PanaCast 50 nudi automatsko kadriranje i inteligentno praćenje zvuka, osiguravajući da su svi sudionici uvijek u središtu pozornosti, čak i kada se kreću po prostoriji. Opremljen je sa osam mikrofona s naprednim tehnologijama za smanjenje šuma, što znači da ćete savršeno čuti bez obzira na razinu buke u prostoriji.

Sustav je kompatibilan sa svim glavnim platformama za video konferencije, uključujući Zoom, Microsoft Teams i Google Meet, čime se olakšava integracija u postojeće poslovne procese. Jabra PanaCast 50 je također izuzetno jednostavan za upotrebu zahvaljujući plug-and-play dizajnu koji eliminira potrebu za složenom instalacijom ili podešavanjem.

U svijetu koji postaje sve više virtualan, Jabra PanaCast 50 pruža visokokvalitetno, profesionalno rješenje za video konferencije koje poboljšava način na koji komunicirate i surađujete. Optimiziran je za rad sa širokim rasponom uređaja i aplikacija, osiguravajući da uvijek budete spremni za sljedeći virtualni sastanak.

Logo Alfabit

Prijavi se na newsletter i ostvari 15% popusta na PRVU narudžbu