Početna  >  Blog

> Rješenja za video konferencijske sobe

Rješenja za video konferencijske sobe

Poly proizvodi su visokokvalitetni, lagani i dizajnirani za pružanje izvrsne kvalitete zvuka. Poly nudi niz opcija podrške i preuzimanja/aplikacija za poboljšanje korisničkog iskustva svojih proizvoda.

Poly je ranije bio poznat kao Plantronics & Polycom, dvije odvojene tvrtke koje su se spojile u Poly. Poly je poznat po pružanju slušalica, telefona i video rješenja koja korisnicima omogućuju učinkovitu komunikaciju i suradnju. Spajanjem Poly-a i HP-a, Poly je spreman stvoriti napredna hibridna rješenja, donoseći nove inovacije u inteligentnim videokonferencijama, pametnim uredima i više.

Poly nudi niz rješenja za videokonferencije s proizvodima dizajniranim za prostorije za videokonferencije različitih veličina. Poly-eva Studio serija uključuje sve-u-jednom video trake i uređaje za video konferencije, kao što su Poly Studio X70 i X50, za velike i srednje prostorije. Ove video trake dizajnirane su za jednostavno postavljanje i pružaju visokokvalitetne audio i video značajke, uključujući tehnologiju inteligentne kamere i smanjenje šuma. Poly-evo bežično rješenje za video konferencije, G7500, idealno je za velike prostorije i integrira se s kamerom Poly Studio E70 i kontrolerom sobe Poly TC.

Koji sistem konferencijske kamere odabrati

Postoji nekoliko dostupnih opcija za kamere za videokonferencije prikladne za sobe srednje veličine. Neke popularne opcije uključuju Poly Studio i Jabra PanaCast seriju. Prilikom odabira kamere treba uzeti u obzir nekoliko čimbenika kao što su kvaliteta zvuka i videa, maksimalno vidno polje (FOV), mogućnosti povezivanja te jednostavnost upotrebe i postavljanja. Preporuča se istražiti i usporediti značajke različitih kamera prije nego što odlučite koja kamera najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu. Uz to, savjetovanje sa stručnjakom ili predstavnikom proizvođača kamere također može pomoći u odabiru najbolje opcije za vašu konferencijsku sobu srednje veličine. Među najčešćim odabirima rješenja za male do srednje konferencijske sobe je Poly Studio X50.

POLY Studio X50

Poly Studio X50 je sve-u-jednom video bar dizajniran za korištenje u malim do srednje velikim konferencijskim sobama. Podržava vodeće video usluge u oblaku i pruža visokokvalitetno audio i video iskustvo bez potrebe za postavljanjem PC ili Mac računala. Poly Studio X50 ima intuitivno dodirno sučelje i dizajniran je za isporuku zvuka i videa visoke razlučivosti u sobi za sastanke. Također nudi ugrađenu podršku za Zoom i Teams certifikate i može se montirati na zid radi lakšeg korištenja i praktičnosti. Uređaj ima više USB i HDMI priključaka za spajanje raznih periferija i dodataka. Priključci na jedinici Poly Studio X50 mogu se vidjeti na slici i tablici u priručniku za uređaj. Dodatno, Poly Studio X50 može se koristiti s dodatnim kamerama za veću fleksibilnost, koristeći Video OS Update 3.2 i Poly G7500.

Logo Alfabit

Prijavi se na newsletter i ostvari 15% popusta na PRVU narudžbu