Endorsed by HARRY KANE  >  Soccer Superstar

Our Pure Planet nema utjecaja ugljika na bilo koji od naših proizvoda ili u bilo kojem dijelu naše organizacije

Osiguravamo korištenje recikliranih i održivih materijala gdje god možemo. Tamo gdje ne možemo, uklanjamo 200% plastike iz oceana i tako aktivno štitimo i čistimo naše oceane.

Zajedno ćemo promijeniti svijet

Naše je putovanje započelo jednostavnim razgovorom između naših osnivača, Jamesa i Stevea. Dok su raspravljali o alarmantnom doprinosu plastičnog otpada našem planetu, nisu mogli zanemariti nepostojanje ekološki osviještenih robnih marki u elektroničkoj industriji koje se bave trima ključnim problemima plastike, ugljika i onečišćenja papirom.

Odlučni da ostvare pozitivan utjecaj, James i Steve krenuli su u stvaranje tvrtke koja ne samo da bi isporučivala visokokvalitetnu elektroniku po velikoj vrijednosti, već bi također bila zagovornik zaštite okoliša i obnove. I tako je rođen “naš čisti planet” tj. Our Pure Planet.

U Our Pure Planet predan je redefiniranju krajolika elektronike. Naš pristup je trostruk: smanjivanje količine plastike, neutraliziranje ugljika i smanjenje otpada od papira. S ponosom koristimo do 80% reciklirane plastike i metala u našim proizvodima, postavljajući novi standard održivosti u industriji. Kao 100% certificirana ugljično neutralna tvrtka, preuzimamo odgovornost za svoj ugljični otisak ulaganjem u projekte koji obnavljaju i štite naš okoliš. Nadalje, naša ambalaža izrađena je isključivo od 100% FSC održivih materijala, naglašavajući našu predanost odgovornim postupcima.

Godine 2023. naša je misija dobila nevjerojatnog saveznika kada se superzvijezda Harry Kane pridružio našoj tvrtki kao vlasnik i ambasador marke. Zajedno smo predani pružanju našim kupcima visokokvalitetnih, pristupačnih proizvoda koji ne samo da poboljšavaju njihove živote, već i čuvaju planet. Ponosimo se time što smo vodeća i jedina istinski ekološki prihvatljiva tvrtka za elektroniku na globalnoj razini.

Mi u Our Pure Planetu vjerujemo da potrošački izbori imaju moć pokretanja promjena. Sa svakim proizvodom koji odaberete, pridružujete nam se u održavanju višeg standarda industrije. Zajedno ne samo da stvaramo održivu budućnost nego i postavljamo nove standarde za odgovornu elektroniku. Pridružite nam se na ovom izvanrednom putovanju, gdje kvaliteta, vrijednost i ekološka svijest koegzistiraju kako bi stvorili svjetliji, zeleniji svijet.

Logo Alfabit

Prijavi se na newsletter i ostvari 15% popusta na PRVU narudžbu