> O nama

O nama

ALFABIT d.o.o. je ovlašteni uvoznik svjetskih premium brendova kao što su j5create, Poly, Owl Labs, Logitech i Jabra za Hrvatsku. Više od svega pažnju prilažemo kvaliteti i pouzdanosti.

U poduzeću ALFABIT d.o.o. prvenstveno se bavimo prodajom i implementacijom naprednih rješenja iz područja poslovnih audio i video komunikacija, što uključuje žičane i bežične telefone, audio i video konferencijska rješenja na različitim platformama, od mobilnih uređaja do sobnih konferencijskih sustava, kao i rješenja za snimanje, upravljanje i distribuciju audio i video sadržaja.

Pritom brinemo o cjelokupnom životnom ciklusu ovih rješenja, od planiranja, implementacije, integracije te edukacije korisnika i podrške kroz cijeli životni ciklus pojedinih rješenja, s najvećom mogućom brigom o zadovoljstvu naših korisnika i dugoročni odnos sa svim našim partnerima.

Kupcima naših rješenja omogućujemo učinkovite komunikacijske kanale uz pomoć kojih se uvelike poboljšava učinkovitost rada kako unutar pojedinačnih organizacija tako i u komunikaciji sa svim vanjskim sudionicima, čime našim korisnicima omogućujemo brži i učinkovitiji odgovor svakodnevnim izazovima.

U poduzeću ALFABIT d.o.o. stoga zastupamo nekoliko vodećih svjetskih pružatelja rješenja na području rješenja za suvremene komunikacijske pravce, koji na najbolji mogući način odgovaraju izazovima suvremenih komunikacija. Ova rješenja nadopunjujemo znanjem i iskustvom naših suradnika, što omogućuje uspješne i trajne partnerske odnose s našim klijentima.

Dogovorite personaliziranu ponudu za konferencijska rješenja upitom na mail info@alfabit.hr ili kontaktom na 0992200099.

Trudimo se pratiti trendove i biti aktivni putem digitalnih medija gdje svojim kupcima pružamo najnovije informacije o potrošačkoj elektronici i brendovima koje zastupamo. 

Napredujmo uz ALFABIT tehnologiju!

Logo Alfabit

Prijavi se na newsletter i ostvari 15% popusta na PRVU narudžbu