> Dostava i isporuka

Dostava i isporuka

Saznajte više o uvjetima dostave, kada je ona besplatna i koliko će dugo trajati

Uz veliki broj usluga u ponudi imamo i uslugu dostave narudžbe na Vaš kućni prag. U nastavku provjerite najčešće upite i informacije vezane uz usluge dostave, te informacije o našim partnerima putem kojih vršimo uslugu dostave Vaših narudžbi.

Dostava je moguća na području čitave Hrvatske, a pošiljke dostavljamo putem naših partnera DPDa ili HP-a.

U većini slučajeva dostava traje sedam (7) do deset (10) radnih dana osim za otoke gdje se dostavlja prema redu vožnje za otočna mjesta. Dostava se vrši radnim danima od ponedjeljka do petka.

Jedna od zanimljivih usluga koje nudimo jest plaćanje pouzećem, odnosno plaćanje dostavljaču u trenutku kada preuzimate Vašu narudžbu od dostavljača. Na taj način u potpunosti pojednostavljujete kupnju, a to je posebno korisno za mala mjesta i ruralna područja.

Sve kupce pozivamo da prilikom preuzimanja narudžbe provjere sadržaj pakiranja kako uvijek postoji mogućnost od nenamjerne štete prilikom transporta, te da nam istu bez odgađanja prijave.

Kako bi omogućili čim jednostavnije narudžbe za sve naše kupce omogućili smo svim kupcima čije narudžbe prelaze 80 € (602,76 kn) potpuno besplatnu dostavu neovisno o lokaciji na kojoj se nalazite.

Za dostave narudžbi čiji iznos ne prelazi 80 € (602,76 kn) naplaćujemo trošak dostave od 5 € (37,67 kn) (DPD).

Logo Alfabit

Prijavi se na newsletter i ostvari 15% popusta na PRVU narudžbu